As vrea sa nu ajungem asa

Din pacate, linia dintre libertatea de exprimare si drepturile cetateanului vs siguranta nationala, va devein foarte subtire. Sper sa nu ajungem sa ne fie teama sa ne exprimam pentru ca nu cumva sa ne trezim peste noapte ca suntem simpatizanti, propagandisti samd.

22 de state din SUA si-au inchis granitele in fata refugiatilor din Siria, dupa atentatele din Paris. E trist sa vezi asa zisi pastori, diplomati…politicieni, copii ai unor refugiati la randul lor, care au fugit catre SUA fiind persecutati in tarile de origine, sa-i auzi cum spun : nu…trebuie sa-i gonim, trebuie sa retragem toate fondurile pentru refugiati.

Actionand asa, ce dovedim ? Dazaxati se vor gasi mereu si cred ca cei mui multi sunt deja aici si poate au deja cetatenia tarii in care stau. Izolarea si respingerea nu ajuta pe nimeni, doar <<pe aia>>.

….iar adevarul e ca e ceva teribil de gresit cu aceasta tara…desigur, sunt unii mai vinovati decat altii, si vor plati, dar daca cauti un vinovat, nu trebuie sa te uiti prea departe…ci doar in oglinda…

Sper ca sub acest pretext al sigurantei, sa nu ne fie luat dreptul de a ne exprima. Si sper sa nu apara nici un <<mesia>>

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.