Nu fiti ceea ce ISIS isi doreste sa fiti

ISISKKK

Adica nu fiti o gasca de cretini care catalogheaza in bloc, care sunt pentru inchiderea granitelor, pentru expulzarea sau    denigrarea    muulmanilor   in   orice   fel.   Spun  asta pentru ca mai pe la toate posturile vad stiri cum ca lumea, ne-musulmana,  incepe  sa  exprime  pareri  cu  tenta  rasista  sau  chiar  sa  treaca la fapte, ce  e  si  mai  grav.

Cred ca lumea poate pica in haosul dorit de altii DOAR DACA majoritatea incepe sa se lase purtata de astfel de resentimente si se lasa condusa de acele sentimente primitive. Prea mult timp omenirea a suferit din cauza legii talionului….e acolo in noi, s-a transmis, poate a devenit genetic.

Nu pot fi ipocrit si sa nu ma intreb : dar daca ar fi fost copilul meu acolo, cum ai fi gandit, cum ai fi reactionat ? Probabil ca lafel ca cei care plang si nu-i stiu nimeni. Da, as vrea sa-i vad pe faptasi pedepsiti, nu o intreaga natie. Nu e nimic idealist, e doar logic, cred. Si daca nu vom incerca sa fim cerebrali in momentele astea de maxima intensitate emotionala, inseamna ca nu suntem nici pe atat de civilizati pe cat ne credem, nici pe atat de inteligenti. Si semanam cu o gloata… si cineva spunea , citandu-l parca pe Freud :

multimile sunt stupide…

Si vom fi cu totii ce isi doresc niste dezaxati sa fim. Ca ei. Iar cel care a inteles cel mai bine cat de stupida e o gloata, cat de usor de manipulate este, cat de puternica e URA cand e canalizata catre un inamic comun, a fost Adolf Hitler. Omenirea sa nu uite istoria, pentru ca risca sa o repete.

2 thoughts on “Nu fiti ceea ce ISIS isi doreste sa fiti

  1. ioana

    foarte frumos spus. dar foarte greu de.realizat daca ai fi in postura de victima directa. Cred ca o moarte asa subita, e prea putin pentru ce au facut.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.