Hai cu totii

untitled

Anglia pleaca si ea “la razboi”. Impropriu spus razboi pentru ca inamicul  e invizibil iar infrastructura inamica…practic nu cred ca mai exista cladire in Siria care sa mai stea “in picioare”. Singurii care au de suferit sunt civilii care oricum vor fi atinsi de bombele care isi vor rata tinta. Si mai grav e ca sunt multi care bombardeaza, si toti rateaza. Una pe zi de la francezi, americani, rusi, nemti, englezi… Acolo se moare cu sutele zilnic, cu mult inainte de atentatul de la Paris. Sunt socotiti victime colaterale, nu se tin momente de reculegere pentru ei, nu se coboara drapele, nu dam mesaje cu “suntem aproape de poporul”….

Franta a descoperit peste noapte ca Siria e nasoala. Cand Domnul Szarcozy dadea mana cu el (Bashar al Assad) la Paris, primit cu mare fast, nu era acelasi tiran ? Nu sustinea Siria aceleasi grupari teroriste ? Nu era acelasi regim in Siria ? Nu se torturau oameni daca vorbeau impotriva dinastiei ? Iar tiranul, dadea mana la Palatul Elysse….Ipocriti…si oameni cu memorie scurta.

Nicolas Sarkozy and Bashar al-Assad in Paris

UPDATE:

La doar cateva ore de la votul din Parlament, avioanele Tornado GR4  ale Marii Britanii au lansat deja primele bombe in capital ISIL, Raqqa, tintind si rezervele de petrol ale gruparii.

queen_assad_277691k
Poate o fi photoshop…mai stii ?
asma-al-assad-and-bashar-al-assad-with-tony-blair-assads-wife-is-british-national
Poza de familie… la resedinta fostului premier britanic.

6 thoughts on “Hai cu totii

  1. Da, si preluata de la taticu, care a condus si ala vre-o 40. Niste ipocriti infecti.. Macar Rusia a zis mereu : Da,sustinem regimul al-Assad. Observ ca “democratia”, pentru marile puteri inseamna un singur lucru : prostitutie

   Like

  1. Da. Observ ca trebuie sa fii mare scula (sau tiran), sa ajungi sa dai mana cu regina Angliei. Ce sa faci, sunt si ei oameni. Nu au gresit decat odata cu tacsu si a doua oara cu el. Mai bine de jumate de secol. Dar asta nu se pune. Pana ieri nu stiau ce inseamna Siria sub domnia dinastiei al-Assad. Noroc cu FB-ul..

   Like

 1. Pingback: Alledgely ! Allegedly ! | Opinii Despre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.