Putin’s revenge…..allegedly

Turcia dobora un avion de vanatoare rusesc in Noiembrie anul trecut si un intreg scandal incepea intre Rusia si Turcia. Am scris atunci un articol scurt din care voi da insa un citat :

 Pe statele de plata ale Moscovei se afla destule organizatii teroriste, asa cum are si unchiul Sam, si nu m-as mira deloc daca peste cateva saptamani sau luni, vom auzi de un atentat grav in Turcia, revendicat poate de PKK (Partidul Munciorilor Kurzi) sau de alte factiuni “din Siria”.

Astazi o explozie a avu tloc in Istambul, intr-un centru turistic. Pana acum, autoritatile au anuntat 10 morti si 15 raniti. Explozia a avut loc in Sultanahmet, o piata istorica, in special vizitata de turisti. Martorii spun ca un sinucigas si-ar fi detonat incarcatura ce  o avea supra sa. Oficialitatile nu au dat inca detalii despre atac, acesta nefiind revendicat. Explozia a avut loc la 10:20 dimineata, ora Turciei.

atentat.Sultanahmet.

Asa se duc razboaiele moderno-murdare in ziua de azi. Prin terti. Daca ai suficienti bani si informatii, din senin pot aparea “omuleti verzi la granita Ucrainei”, diferite  organizatii extremiste…etc. E genul de razboi pe care SUA il practica de foaaaaarte mult timp… Rusia a inceput si ea. Turcia e doar o victima a situatiei acum, nestiind catre cine sa se uite : Siria, PKK sau Putin ? Desigur, Moscova va trimite condoleante si flori. Daca suntem teroristi-moderni, sa fim pana la capat.

UPDATE:

Autoritatile au confirmat ca atentatul a fost comis de ctre ISIS. Printre victime: 9 nemti. Ca o ironie a sortie.

 

15 thoughts on “Putin’s revenge…..allegedly

 1. Razbunarea lui Putin nu se va opri aici. Asta e asa un avertisment sa le arate ca se poate intampla. Dar Rusia sa nu uite ca si ea are zonele sensibile. Sa nu uite Cecenia si minoritatea musulmana care le-a facut belele de multi ori. Si Turcia are “butoane” de apasat.

  Like

 2. marinelooo

  Suntem prea mici sa stim dedesupturile. Poate fi doar un atentat cum s a mai petrecut la turci. Fara legatura cu Moscova. Eu nu cred in teorii fataliste si in asemenea cazuri e f greu sa gasesti dovezi. Sunt doar speculatii. De unde stii ca nu SUA a facut ceva…tocmai ca sa I dea de furca Rusiei?

  Like

  1. nu am dat o certitudine. Am spus ceva candva si uite ca… s-a intamplat. Nu este certitudine cum nu sunt nici un Arsenie Boca(am aflat mai nou ca facea preziceri.Citea in ghioc si mucuri de tigara) :))

   Like

 3. da in romania noastra nu se gaseste unu sa puna ceva in casa ???poporului ???
  Sa fie lasat ponta sa faca moschee , cea mai mare din se europei la bucuresti PLS !!! A avut si el o idee buna tot mandatul……eu acum fac legatura :))))))

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.