Blocati in trecut

screenshot_20170206-164714

 

Aia din Piata stau pe banii nostri

Asa se exprima o pensionara din  fata Palatului Cotroceni.

Eu am castigat cu votul meu, de ce vor sa-mi anuleze votul ??

Asta in timp ce la Antena3, se sugera ca aceste miscari sunt sustinute de Uniunea Europeana, PENTRU CA ROMANIA sa nu se apropie prea mult de SUA avand in vedere vizita lui Dragnea in SUA la investirea lui Trump.

Puteti sa credeti asa ceva ? E greu de ales care dintre afirmatii e mai aberanta. Nu, cei din Piata nu stau pe banii pensionarilor. Multi muncesc pe salarii minime, au joburi part-time, fac si scoala sau fac parte din mica patura de mijloc; TOTI acestia sustin fondul de pensii care a fost gestionat DEZASTRUOS in special de PSD dupa anii 90.

Ce ai castigat ? 30 de ron la pensie si pierzi 45000 de euro ? ASA s-au  facut manarii in toate perioadele PSD. Cum sa nu te gandesti ca astia iti dau un deget si iti fura tot corpul? Multi spun ca nu…ca este o manipulare, ca tot e incriminat abuzul in serviciu. Diferenta majora e ca NU mai risti puscaria. Eventual ti se confisca (daca esti destul de idiot sa ai ceva pe numele tau) suma facuta prejudiciu, sau esti sanctionabil cu amenda. Se incurajeaza furtul sau nu ? Despre asta e vorba …  Ne facem o natie de “smecheri” ?

Antena3 traieste intr-o alta realitate. Doar RomaniaTV e mai aberanta decat A3… Scenariile lor si invitatii lor ori sunt batuti in cap crezand ca cineva ii plateste pe oamenii din Piata, eventual Soros…sau Uniunea Europeana.. ori sunt bine platiti sa participe la astfel de aberatii, lucru care spune destul despre caracterul lor.

Sunt mandru ca in putinele zile in care am fost prezent in Romania, am fost alaturi de 15000 de oameni la Iasi strigand : NOAPTEA CA HOTII ! pana am ragusit… Sunt mandru ca tara asta a aratat ca se mai poate uni. NU CRED ca exista o Romanie divizata… NIMENI nu poate incuraja un guvern “smenar”, un guvern care iti da 2 lei ca sa-ti fure 2000. Nu cred ca ambasadele tarilor straine sunt nebune. Nu cred ca oameni care au zeci de ani de experienta juridica sunt nebuni. Nu cred ca cel mai mare protest post-ceausist este platit de Soros asa cum nu cred nici ca Ciolos e nepotul lui Soros….nu pe bune….nu vedeti cate aberatii ?

Adevarul e simplu : Romanii care inca gandesc, muncesc, investesc, citesc, diaspora si MULTI pensionari ( pt ca la acest protest colectiv am vazut foarte multi pensinari care urlau : PENTRU CE AU MURIT TINERII AIA  IN 89 ???? SA II PUNEM TOT PE ASTIA ???? ), S-AU SATURAT !

CNN, BBC,AlJazeera, FrancePress, agentii din Germania, Italia, Spania, Marea Britanie si alte n n n tari…..toti astia sunt nebuni ?

NU… uneori un scaun e DOAR un scaun.. Nu e nevoie sa cautam motive ascunse. Lumea e satula si atat. Si lumea nu vrea PNL sau alt partid in schimb, lumea nu mai vrea coruptie, nu mai vrea PENALI la guvernare, nu mai vrea smecherie in timp ce toata lumea munceste din greu pentru….nimic..

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.