Dar bine ca ne-a dat 10 lei la pensie

park-lane-murder

Probabil, intrebarea multora care au beneficiat de-a lungul timpului de acele pomeni la pensie, ar fi “Dar ce cauta acolo? Ce? Ce? Cine l-a pus”. Toti am auzit astfel de fraze. Toti avem cunostinta de astfel de persoane, multe din ele chiar si in propriile familii.

Tudor Simionov e victima unei tari care nu a dat doi bani pe viitorul ei. Romania, respectiv “liderii” politici au impresia ca tineretul acelei tari va ramane acolo pentru a le plati datoriile. NU. Vor pleca si mai multi si vor forma o Romanie existenta doar in exil. Nimeni nu pleaca de prea mult bine sau pentru ca e “la moda”. Cand sustinatorii unui anumit partid, sau mai bine zis al unui sistem (pentru ca toti au facut asta), au sustinut prin vot o atitudine de “va dam 10 lei daca ne lasati sa furam o tara”, ar fi trebuit sa se astepte ca isi vor  amanetat viitorul copiilor si al nepotilor.

Londra a avut anul trecut o rata a crimelor mai mare decat cea a New York-ului. Asta spune multe despre un oras intr-o tara in care armele de foc sunt intervise spre deosebire de N.Y. unde gun shop-urile sunt mai prezente decat Mc’Donalds-urile. Si ca sa intelegem si mai bine cum se vede situatia din tara, chiar si cand STII ca te expui unor astfel de riscuri, preferi AICI decat sa te intorci si sa fii condus de Dragnea sau se “senatorul mitraliera”, sa-ti rada toti in nas ca ei sunt la putere si ei fac legile asa ca “LINISTE”.  Asa ca, liniste Romania, pentru ca ai ales, de foarte multe ori PROST, ca ai preferat ziua de azi in detrimentul viitorului fara sa te gandesti ca cei ce vor muri pe pamant strain, vor fi poate si copiii sau nepotii tai.

 

9 thoughts on “Dar bine ca ne-a dat 10 lei la pensie

  1. Pingback: Am iesit in ger in strada ca sa nu schimbam nimic | Opinii Despre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.