Le’au intrat chilotii in cur…

index-19

Si’au dat seama, Kovesi are sanse reale sa fie aleasa Seful Procurorilor Europeni. Tacticile jegoase au inceput. Adica la ce te astepti, dupa ce bagi pe la puscarie o groaza de nume grele din mlasnita aia. Orice om normal poate sa vada cum masinaria asta a PSD’ului tese planuri de a distruge un mit.

Daca a ajuns in pozitia de a fi principal favorit la a ocupa o asemenea pozitie, cumva tind sa cred ca cei din vest au mai multe informatii despre Kovesi decat au hoiturile alea din PSD. Daca exista ceva, ar fi iesit la iveala cant taticu Voiculescu era pe faras, cand fratiorul lui Basescu infunda o puscarie, cand atot-puternicul Nastase is rata din pacate creierul din cativa cm distanta (vanator iscusit…nah).

Oricat ar incerca ei, Kovesi i-a bagat la puscarie. A fost singura care a aratat tuturor ca nimeni nu e de neatins si ne-a oferit un gram de satisfactie. Acum se tem. Daca ea ajunge acolo, ei sunt iar sub lupa si au picat din lac in put. Au facut tot posibilul sa o scoata din functia care-i macina, dar au impinso spre cea mai inalta functie de procuror din Europa. E o lupa si mai mare, a unor organisme externe mult mai puternice, peste care ei nu au nici o putere si nu-si mai pot cumpara voturile cu sacosa, pentru a o scoate si de acolo. Vor face tot ce le sta in putinta acum. Iar mizerii, vor mai fi inventate. Romania a fost si e atat de corupta, incat are nevoie de o Kovesi in fiecare oras. Sau macar una pe fiecare regiune. Asa, poate ar simti si omul normal, ca are o sansa.

Mult succes, Laura Codruta Kovesi

3 thoughts on “Le’au intrat chilotii in cur…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.