De ce NBA?

Pentru ca doar acolo se joaca baschet adevarat si ORICAND, cea mai slaba echipa ii poate bate pe campioni sau cea pe cea mai in forma echipa, la peste 21 de puncte diferenta. Ceea ce iti da o cota URIASA la pariuri.

Ultimele meciuri in care se decid calificatele in playoff, iti ofera sansa unor speculatii mari. Sunt echipe deja calificate foarte bune, ce joaca in fata outsider-ilor, care nu mai au nimic de pierdut, dar vor sa le arate fanilor ca pot. Exemplele sunt mai jos. Raptors, “regii de ieri”, looserii de azi… Daca cu zi inainte castigau la 21 de puncte diferenta, noaptea trecuta au pierdut la peste 21, pe terenul uneia dintre cele mai slabe. Raptors….juca fara miza.

Clippers s-a dezlantuit noaptea trecuta pentru a fi mai aproape de un loc de play-off, cu un Lou Williams magistral, cel mai bun jucator care intra de pe banca, inscriind peste 11150 de puncte in toata cariera, cel mai bun din istoria NBA. Egreu sa fii MVP cand nici nu esti in prima formatie, dar intri pe parcurs, inscrii 34 de puncte si joci impotriva lui Irving, Rozier sau Brown (Boston Celtics).

Concluzia. Cele mai bune 3 zile din NBA. And its just starting…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.