Elena Udrea, un Assange de Romania

UdreaVSPonta

Din Costa ”Bica”, refugiata politic (asa cum ne anunta o revista cu pretentii din Romania) Elena Udrea, ne anunta ca fostul ei sot, Cocos, ii cumpara chiloti lui Ponta in loc sa’i cumpere ei pantofi si posete.

Dincolo de a fi o noutate pentru cineva, asta e o confirmare a ce multi stiam. ASTA e politica in Romania. Nivelul de cacat e atat de sus, incat nici ei nu se mai suporta, chiar si dupa ce si’au cumparat chiloti reciproc.

Mesajul Elenei Udrea e interesant doar ca si confirmare. Stiam ca Ponta a fost mereu un porc cu o palarie prea mare. Cine nu stia ca era lachele lui Nastase, ca era un politician atat de bun pe cat a fost si procuror si ca atunci cand se intalnea cu Basescu, avea scutecele cu el? Acum aflam doar ca de scutece se ocupa Cocos. Good Job Victoras.

Mai mult, Udrea are dreptate.. de cand cu i-cloud, e foarte usor sa gasesti mesajele vechi. Asa ca cei care apar pe la TV si spun nasoale de ea, ar trebui sa’si faca un memory check, ca poate candva ii faceau cunilingulus pentru vre’o pozitie de putere si o cred in stare sa le dea pe post.. la latrina3.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.