Aeroportul international Galati si podul peste Dunare

aeroport.international.galati

M’am nascut in Galati, am trait acolo mult timp si cu o singura exceptie, orasul ala a fost fief PSDist cam de cand ma stiu. In tot acest timp, la fiecare alegeri, s’a promis PODUL peste Dunare, care sa ne lege de Tulcea, sa nu se mai foloseasca batranul BAC, de acu 80 de ani. Nu s’a intamplat niciodata. In cel putin 20 de ani de MANDATE PSD !

Acum, domnul CUC (care fie vorba intre noi, are alura unui PORC si minte cu aceiasi nesimtire) , care e sef la transporturi, promite ca se va construi chiar si un AEROPORT INTERNATIONAL. Va dati seama ?? Astia nu sunt in stare sa construiasca UN POD !!! Ba chiar au gasit si locatia, ”hartiile” sunt deja in lucru, ba chiar toate sunt aproape gata… acum-acum ca e cu votu’, acu’ au fost finalizate toate !

Mai exista lume care sa creada asa ceva ? Exista oare galateni care se mai lasa dusi de asemenea minciuni ? Cred ca raspunsul il vom afla foarte curand. As vrea sa aduc aminte de DUMITRU NICOLAE, (care ne’a facut placerea sa ne paraseasca spre flacarile iadului, fie’i piramida lui Keops pe piept sa o simta in cur), care a tinut orasul ala intr-o sub-dezvoltare si mizerie CRASA. Era PSDist. 12 ani a facut legea in Galati. NU A PUS O PIATRA la podul pe care l’a promis in fiecare mandat, el si cu sefii lui de la centru.

 

3 thoughts on “Aeroportul international Galati si podul peste Dunare

 1. Total de acord cu demascarea tuturor sforăriilor actualilor guvernanți PSD-ALDE! Cărora nu le stă nimic în cale pentru a se menține la putere.
  Recurgând inclusiv la inventarea de „PERMISE / PAROLE de acces” pentru a se putea pătrunde într-un municipiu reședință de județ; așa cum s-a întâmplat duminică, 19 mai 2019, la… TÂRGOVIȘTE! Un fapt fără precedent, semn evident al unui regim / comportament dictatorial.
  Cât despre „poveștile electorale” pe care le flutură periodic PSD-iștii aflați în campanie, ele sunt valabile pentru întreg teritoriul național! Este adevărat că sunt zone în care ele sunt mult mai… gogonate! Cum este cazul și cu PODUL și cu AEROPORTUL de la GALAȚI / BRĂILA!
  Partea proastă din toată „povestea” asta este că mulți oameni nu prea pricep despre ce este vorba! Și continuă să le creadă! Și să-i… voteze! Deturnând mersul firesc spre un viitor pe care românii meritau să-l aibă și la ei acasă!
  Cât despre ministrul CUC, l-am avut și eu în atenție, tot pentru asemenea… fapte de vitejie electorală: https://panatiberiu.blog/2019/05/07/mai-nou-cucu-zboara-cu-trenul/

  Liked by 1 person

  1. Sper ca lumea sa nu uite. Orasul ala a fost condus mai bine de 20 de ani de PSD si “ce bine a ajuns”. Nu au fost in stare sa creeze nici un fel de investitie si s’au bazat exclusiv pe SIDEX pe care tot ei l’au distrus. Ohh da, domnu’ Dumitru Nicolae, care a condus orasul din pozitia de primar timp de 12 ani, fusese si director general la SIDEX. Dupa ce a distrus cu gasca lui combinatul, s’a mutat sa distruga un oras. Niste imbecili…

   Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.