Mircea Badea rateaza 3 din 3

Nu ca as avea ceva cu Mircea Badea, dar cum e posibil sa ratezi 3 din 3 ? M-am uitat la emisiunile lui in ultimele doua saptamani, datorita unui amic ce mi-a atras atentia ca Badea crede ca Steaua a jucat cu Sevilla in ’86.. M’am lasat prins de palavrageala lui goala fara nici un fel de legatura cu realitatea.

1. Astfel, in cele doua saptamani, a mancat cacat la adresa lui Timmermans, ca sunt niste mascarici care nu’s in stare sa castige alegerile la ei in tara, ca ii fugareste lumea prin Olanda, dar s’a gasit el sa faca legile in Parlamentul European si cum indrazneste el sa critice puterea de la Bucuresti. Timmermans, a castigat alegerile in Olanda.

2. A urmat ”cazul Mazare”. Dupa ce a facut spume la gura ca Mazare nu are cum sa ajunga in Romania mai devreme de 2021 si ca cine crede altceva, e idiot rau, citand din MINISTRUL DE JUSTITIE DIN MADAGASCAR, dupa imediata arestare si aducere a lui Mazare, i’a disparut subiectul din retorica.

3. Sondajele facute de Europa FM si Academia Romana. Ambele sondaje dadeau PNL ca si castigator, ba chiar ii dadeau PSD ului un procentaj mai mare decat a obtinut. Mircica fara frica, a spus sa tinem minte sondajele si … el din perspicacitatea lui senzationala, spune ca PSD va fi la 40% lejer. ”Si eu ma uit asa.. in jur, la ce vad, la ce vad pe strada..si eu nu prea gresesc…asa cum am dovedit de multe ori.. Si PIEEELEEEAAANUU vai Pieleanuuu… cum le nimereste Pieleeeaaanuuu… e infiorator…la virgula !!”.

Ma cat poti sa te faci de cacat in mai putin de doua saptamani ? Sunt curios cum o sa arate emisiunea de Luni seara, daca o mai face. Sunt convins, va fi acolo pentru a ne explica cum pe el de fapt il doare undeva de alegerile Europarlamentare, ca pe el il intereseaza spre deloc, ca nici n’a fost vreodata interesat, ca lumea oricum s’a lasat manipulata si a votat ”feisbucul”, ca lumea nu intelege ca nu s’a votat pentru parlamentarele din RO…samd.

Sa nu uitam si sa tinem minte in mod special zeflemeaua asta ieftina, referitor la ce tip de oameni voteaza pe X si Y si cum scuipa ciuvica cifrele alea. Care e realitaea pe care Badea spune ca o vede zilnic in jurul lui ?

 

One thought on “Mircea Badea rateaza 3 din 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.