Luxul de a spune ce simti si ce gandesti

In conjunctura celor intamplate in Romania, respectiv cazul de la  Caracal, am ascultat si citit n opinii, am incercat sa intleg cazul asa cum este el pana acum si desi frustrarile sunt multe, voi incerca sa sintetizez.

Cu ocazia asta am observat ca lumea, la noi, se teme de cuvinte, se teme sa scrie ce gandesc, sau in orice caz, se gandesc de cateva ori atunci cand isi pun cuvintele in online. De cate ori nu ai sters si ti’ai zis : ” oare daca cineva imi face o plangere anonima pt instigare la violenta?”. Si ai sters, cand nici macar nu era instigare la violenta.

Eu am spus si pe FB, si in articole mai vechi, PANA NU VOR MURI niste politicieni, pana nu vor sari in aer niste masini cu niste procurori (judecatori) inconpetenti si corupti, pana Romania nu va trece prin sita de foc a poporului, acolo NU se va schimba nimic ! Eu cred ca politicianul american se gandeste de 7 ori inainte sa fure din banul statului, pentru ca baiatul stie ca TOTI AU ARME si uite cum un parinte disperat, un sot careia i’a murit femeia in spital ca ai furat tu bani publici, te impusca dupa ce iti ridici tu hoitu din S-Class si te duci din an in Paste la birou sa sifonezi bani. Aia cu democratia de 250 de ani, cu legile bine facute…etc… or fi si astea, DA EU SPUN CA OMULUI TOT MAI FRICA II E DE MOARTE ASA INSTANT !

In felul asta, poate ca daca imbecilul ala de procuror care nu cunoaste codul penal decat pana la a tipa la adolescenti pe care i’a prins cu o tigara, daca AR CRAPA, pentru inconpetenta, DACA AR AVEA un ”ACCIDENT”, poate alti procurori inconpetenti, sau politisti veniti pe pile in sistem, s’ar gandi de doua ori, de 7 ori, inainte sa ocupe o functie despre care habar n’au cu ce se mananca. Pana atunci, TRIST e ca lumea moare, DAR NU DIN TABARA CORECTA !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.