Pariurile lui Mircea Badea

Prin prisma faptului ca am scris despre politica, din cand in cand am obiceiul de a intra pe pagina de FB a lui Mirciulica; ii ascultam aberatiile cam de doua ori pe luna la emisiunea aia la care a renuntat ( app, dupa atata lins in cur PSD isti, pana si el s-a saturat…15 ani i’a luat sa’si dea seama ca e in tabara pierzatoare) si nu am putut sa nu observ (parior fiind) CACATURILE de pariuri pe care si le posteaza. Ca a pus 1000 de RON si nu a fost in stare nici macar sa DUBLEZE suma.

Acum… cei care sunt obinuiti pe aici, stiu ca pariez frecvent, am vorbit despre asta si pe youtube, insa am uitat sa postez ultimul castig, asa cum a facut Mirciulica. De obicei pariez pe fotbal, in campionatele din Italia, Spania, Germania si Premier League. NBA insa are un loc aparte in lista mea si in ultimul timp ma concentrez pe asta. Ultimul bilet:

Screenshot_20191127-225158_William Hill

Acum… Mirciulica stie sa faca socoteala… Ce nu inteleg e DE CE crede el ca E MAI DESTEPT decat multi alti romani, si de ce se crede el mai purtator de materie cenusie, cand eu NU am vazut NICIODATA asa ceva la el. Fie ca vorbim de PARIURI sau …materie cenusie.

P.S. MIZA , RESPECTIV CASTIGUL, E IN LIRE STERLINE. Acum, cu indemanarea ta de “fiinta superioara” care consideri ca e “smecherie” sa postezi ca ai pus 1000 de ron sa incasezi 1850, crezi ca ai putea IN VIATA ASTA, sa ne arati un bilet in care sa pui 10 lire si sa iei 2300??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.