Exista speranta : Jedi Fallen Order

2019-11-19_wex_54986435_I1

Cand am terminat Shadow of Tomb Ryder am avut senzatia ca nu ma voi mai intalni cu un asemenea joc. Asta era..anul trecut si de atunci, nu am gasit un altul care sa ma prinda atat de tare. E vorba de JEDI – Fallen Order.

Datorita unui incident de la locul de munca (unul trist si fara satisfactii), Inchizitorii Imperiul isi dau seama ca esti unul din ultimii Jedi ramasi in viata. Si de aici, fugareala incepe. Ai norocul de a fi ajutat de o echipa mica, un fost Jedi si un pilot de nava care te vor ghida in incercarea de reconstruire a ordinului. Pentru a face asta, trebuie sa gasesti o lista cu 4 nume. Ei sunt cei 4 copii care au calitatile necesare pentru a deveni Jedi. Lista a fost ascunsa de un fost Jedi, intr-un complicat puzzle care te va purta pe cateva planete unde vei descoperi inamici dar si prieteni.

Jocul e un drum initiatic. Skill-urile si tot ce tine de abilitatile tale, vor creste pe masura ce inaintezi in joc. si DA, ai sa ajungi sa detii si acea sabie dubla care apare prima data in Phantom Mennance (seria Star Wars). Din punct de vedere grafic, jocul e impresionant si daca SOTR ti-a placut, Fallen Order o sa-ti placa si mai mult. E combinatia perfecta intre poveste, lupta, explorare si scopul final. Intr-o singura zi, am reusit sa ajung la ultima misiune si as fi terminat tot daca nu era acel sentiment ca … parca nu as vrea sa se termine. Azi insa, se va sfarsi.

Nu vreau sa intru in detalii tehnice prea mult. Da, ai nevoie de un sistem destul de puternic pentru a profita de Fallen Order la cele mia bune setari, insa in nici un caz nu ai nevoie de 32GB de RAM. O spun eu care am testat jocul asta pe un gaming laptop cu 16 GB DDR, RTX2060, Ryzen7 3750 si merge perfect in EPIC settings pe rezolutia cea mai folosita de catre gameri (1920x108p) .

In 4k insa, ai nevoie de 2080Ti. si sunt semne bune pentru cei care au fost destul de nebuni sa isi construiasca un NV-Link. Da, boostul de performanta creste si la 100%. In sfarsit un nume care profita de puterea grafica de care dispui. Insa un singur 2080Ti  te duce la 60fps+ stabil, fara probleme, in EPIC settings.

Ca si concluzie.. Imi este greu sa fac ultima misiune pentru ca nu stiu cand vom mai da peste o perla ca asta. Sper sa nu astept inca 1 an.. Hello ? Read Dead Redemption 2 ??! Vine…

One thought on “Exista speranta : Jedi Fallen Order

  1. Pingback: The Outer Worlds si o problema veche | Extreme Gaming&Hardware

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.