Romanii din Anglia dupa Brexit

Ro.in.UK

Exista o perioada de tranzirie  intre U.K. si U.E. pana la 31 Decembrie 2020. Dupa aceasta perioada, Boris Johnson spune ca va instaura sistemul australian de ”triere” a celor care vor sa intre in UK, dar si a celor care sunt deja aici.

Ce este sistemul australian ? Simplist, cu cat esti mai ancorat in economia de aici, cu atat mai bine. Cu cat esti mai calificat, cu atat mai bine. Cu cat esti mai scolit, cu atat mai bine. De asta e FOARTE IMPORTANT ca cei care sunt deja aici, sa detina NiNO, sa lucreze cu acte in regula, sa participe la cursuri de calificare, sa urmeze scoli samd (in functie de situatie).

DA ! Asta e sistemul care trebuie instaurat ! Trebuie sa existe o selectie a celor care intra in tara. Sunt doar de 5 ani aici, dar m-am saturat sa vad ciori cu n puradeii traind pe ajutor social, dar mai ales africani. Si uite asa, astia au locuri in apartamente noi, muncesc doar 3 zile pe sapt pt ca au 5 plozi si mama nu munceste, si au casa de la primarie si tata lucreaza cleaner… Si sunt MULTI…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.