Azi Coronavirus || Maine ceva mai serios

Nu e deloc ciudat cum un stranut in China, poate provoca un cataclism in intreaga lume. Omul, pradatorul suprem pe scara evolutiei, singurul mamifer capabil de calcule complexe si singurul care cel putin, teoretic, are constiinta, poate fi exterminat de un virus. Asta spune multe despre stadiul nostru de evolutie reala, la care ne aflam.

Asa cum cred ca exista o forta in Universul asta care ehilibreaza cumva lucrurile, asa cred si ca NATURA are mecanismele ei prin care se apara de ”parazitul” suprem : Omul. Pentru ca noi ca specie, suntem niste daunatori pentru acesta planeta, inca VIE. De ce nu am crede intr-un sistem de aparare natural al Terrei, care din cand in cand ne mai da cate o sanctiune. Fie ca vorbim de boli ce au decimat intregi populatii in diferite perioade, fie ca e vorba de cataclisme naturale, am putea foarte usor sa credem ca NATURA riposteaza.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Intr-o alta ordine de idei, domnul Cercel, va indeamna sa stati dracu’ acasa daca sunteti raciti. Chiar si Coronavirus daca aveti, de la prea multa Corona, stati dracu acasa.

One thought on “Azi Coronavirus || Maine ceva mai serios

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.