Si’a murit Ion… satisfacut

Avem si primul caz in Romania, era inevitabil. Acum, toti scriu despre ce stim deja, ca nu suntem pregatiti, ca.. Da, le stim. Si poate ca avem nevoie de asa ceva sa intelegem unde suntem noi ca tara si ce au facut acesti mizerabili de politicieni in 30 de ani, indiferent de culoarea politica.

Insa, eu m-am gandit la cat de nedrept e Universul uneori. Acum cateva zile, a murit si Mubarak, Iliescu l-a ingropat si pe asta si am assa senzatia ca va muri cand Romania va fi cuprinsa de peste 2000 de cazuri confirmate si Arena Nationala va fi transformata in spital de campanie de la cazul 10. Ca asta e, noi nu avem spitale.

Si Iliescu vazand toate astea, va decide ca e timpul, ca si asa ne-a ingropat pe toti, ba chiar a luat cu el toata omenirea. Cat de nedrepata este viata asta, destinul… Universul sa-i dea acestui criminal o ultima si suprema satisfactie : ca ne-a ingropat pe toti !

As vrea sa spun mai multe, insa nu mai are rost. Viata, istoria si sarcasmul crunt al destinului intrece orice fraza bine ticluita. Asta e umilinta suprema pe care ne-o administreaza ne’a Ion.

One thought on “Si’a murit Ion… satisfacut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.