Imi permit sa nu fiu solidar

….Unde va mai duceti sa va tratati in Austria sau in Franta cand toate granitele vor fi inchise si o sa muriti in propriul jeg creat de voi ?…

Cam asa spuneam acum mai bine de o saptamana, la scurt timp inainte ca Virgil Chitac sa sfideze ratiunea si bunul simt elementar. Nesimtirea vine din statut la ei. Se vad undeva mult mai sus decat pulimea si oricum stia ca el isi permite sa se duca la Viena daca e cazul.. Se gandea ca el nu va sta sa moara in mizeria aia oricum, ca nu a furat aiurea atata timp.. Teapa..

Insa cliseele romanesti imi provoaca tot atata scarba. Chestia cu ”sa fim solidari”, ”nu mai conteaza acum…omul moare”. De parca daca esti aproape de moarte, schimba ceva din ce ai facut sau cine ai fost. Insa mai avem noi o vorba de cacat : ”de morti numai de bine”. Eu ma declar total nesolidar cu TOATA clasa politica, in special aia din Romania si le doresc un ”bine” lent.. cat mai lent.. sa aiba ocazia sa vada EXACT ce au facut in ultimii 30 de ani.

Si ma mai amuza ceva.. Toti astia care zi de zi erau cu D-zeu in gura de dimineata pana seara, cauta tot felul de remedii ”babesti” si modalitati de a mai lungi existenta ASTA. Da de ce ? Nu sunteti voi cei mai apropiati de D-zeu ? Nu ar trebui voi dintre toti sa fiti cei mai impacati cu existenta asta ? Nu spueati voi ca ACOLO e Raiul si existenta asta e asa…un pasaj spre adevarata existenta eterna ? De ce va e frica ?

2 thoughts on “Imi permit sa nu fiu solidar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.