COVID-19 – Mutatii

Specialistii chinezi sustin ca au facut un studiu pe cazurile avute in Wuhan si au determinat ca virusul a suferit deja doua mutatii, denumite L si S. Cea mai agresiva forma – L – este deocamdata mai putin raspandita, S fiind forma mai usoara, derivata din masurile de preventie impuse in timp.

Desigur, au aparut si ”specialistii nostri” din Vest, care le dau arogant peste nas chinezilor, atacand ”baza de subiecti redusa” pe care s-a facut studiul si ca ”nu asa sufera virusul mutatii”, dand si argumente din domeniu.

Chiar vorbeam cu cineva la inceputul acestui fiasco si vazand numarul de persoane extrem de ridicat de la care acest virus ajunge, am zis ”stai sa vezi cand o suferi o mutatie nasoala”. Dupa ce vezi stirea ca o fata de 12 ani din Atlanta-SUA e in stare grava dupa diagnosticarea cu COVid19 si dupa ce un tanar de 18 ani din U.K. moare din cauza aceluiasi virus, eu tind sa ii cred pe cercetatorii chinezi. Nu stiu de ce, dar vad cum au gestionat AROGANTII astia de la noi toata situatia asta, stand si facand bascalie de ”virusul chinezesc”, fara sa invete absolut nimic din experienta LOR.

Si nici la TV nu prea vad ca se atinge subiectul asta, care cred ca ar fi ”de pus pe masa” cat mai repede. In felul asta poate vor intelege si retardatii aia care ies la gratare si stau pe plaja in Miami/L.A. ca varsta NU ii mai protejeaza cu nimic. Mutatia – asta e picatura care face diferenta intre 100 de mii de morti si cateva zeci de milioane++.

Bine ca la Focsani s-a scos Icoana Facatoare de Minuni pe strazi. Propun scoaterea de la saramura a ciolanelor sfintei Paraschiva si a tuturor osemintelor care categoric fac minuni si DESIGUR asteptam un semn de la Arsenie Boca – nu are cum tocmai el sa ne lase la greu.

P.S. A se rasfoi toate canoanele si manuscrisele pochilor ca sigur au ei niste rugaciuni pentru timpuri de molima.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.