Cum investeste statul profitul de 6,4 miliarde

Abia spre sfarsitul articolului am aflat ca e vorba de 6,4 miliarde de RON. Imi era teama ca bagam in faliment cateva case de pariuri daca ne socoteam in Euro. Asia ne ofera un glont la sumele astea, acolo se fac cele mai mari magarii in domeniu, insa meciul e din Europa : Dinamo Minsk – Zhodino, singura divizie care inca se mai joaca, pe ”batranul continent”. Si ce daca Zhodino le-a dat 3-0 in 2019 chiar la Minsk celor de la Dinamo ? Vi se pare ca 2019 seamana cu 2020?

As face o recomandare statului roman. La cum se pricepe sa investeasca ”pe pietele de capital” si la ce oameni capabili avem in domeniu (doar Patriciu mai stia EXACT cand sa investeasca pe Bursa), daca nu se pricepe la fotbal, sa organizeze o partida de table si sa-i dea banii lui nea’ Piti ! Sa faca el si cu cine se simte in stare, un campionat de genul : cel mai bun din 5 !

Meciul mentionat se joaca Vinerea asta si DACA Dinamo castiga, o sa intreb si eu ce au facut cu banii, poate i-au dublat intre timp. Acum ca a iesit si Vantu de la puscarie, avem si scuza perfecta in caz ca pierdem.

LATER EDIT , DUPA MECI

As vrea si eu acum sa intreb statul roman daca de Miercuri pana AZI, VINERI, a reusit cumva sa dubleze acei 6,4 miliarde de RON ?? Daca mi-i dadeau mie, Romania avea acum 12,8 de investit si … cum spuneam, bagam si niste case de pariuri in faliment !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.