O fi valabil si pentru…..?

Desigur, veste cumplita pentru toti ”afro-saxonii” (pentru cei care nu stiu, asa le place sa fie numiti mai nou). Voi incerca sa relatez un dialog avut de niste pretendenti la aceast titulatura. Ma aflam in restaurantul unui hotel din Londra, langa masa unor 4 astfel de migratori, veniti probabil cu ultimul transport de sclavi dintr-o colonie a Imperiului (exagerarea e meritata de respectivii). Fata care ii servea, dupa accent si infatisare parea sa fie de undeva din Europa de Est si nu intelegea unele cuvinte rostite de acestia cu un puternic accent african. La care unul dintre ei, cu o zeflemea monumentala, se uita la fata respectiva cu toata scarba de care era capabil si ii spune :

You see… this is why we voted for BREXIT…

Fiind si dupa o sticla de vin si avand si cuvintele la mine, mi-a stat pe varful limbii sa ii arunc un : ”Yes.. because you look very fooking british you prik!”. M-a impiedicat eticheta locului dar si compania, mult mai placuta decat ce ar fi urmat. Totusi citind acea stire, in afara de episodul respectiv mi-a venit in minte si o alta intrebare :

E valabil si pentru ”rromo-dacii” nostri ? Trebuie aprofundat la Bucuresti, sa stim si noi o treaba si cum abordam problema.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.