Alb si mai putin ipocrit…

Nu am mai scris de mult despre anumite teme sociale, am incercat sa ma separ cumva de informatiile care te fac sa te apuce toti dracii.. Daca ar putea tipa toate drafturile ce au ajuns la trash dupa ce au fost scrise mai bine de jumatate..

Atat timp cat se mai poate spune, eu sunt mandru ca sunt ALB. Am trait in Napoli, Valencia si acum in Londra de 5 ani, dar daca te duceai intr-un cartier ”de’al lor” si nu erai atent la ce scoteai pe gura, aveai sanse sa primesti un cutit, in burta. In unele nici nu se intra daca ai culoarea gresita. Rasismul exista de cand e lumea si va exista pana cand saracia, discrepanta sociala uriasa si MEMORIA vor exista printre si in oameni.

Insa de multe ori observ o confuzie.. Daca urasti neghiobia, nespalatii, incultii, daca critici atitudinea de a trai pe spinarea statului si a de face n plozi fara sa ai din ce sa’i cresti, daca nu’ti plac manelele, daca nu-ti porti pantalonii pe jumate de buca, ai toate sansele sa fii catalogat RASIST. Dracu te ia daca ii atragi unui ”afro-saxon” atentia ca si-a lasat toata sacosa cu resturi de la fast food (sau scuipa seminte) in autobuz. Nu te mai speli cu toata apa din Tamisa…

In alta ordine de idei, felicit omenirea ca iata, am atins PACEA MONDIALA ! Nu mai exista atentate, razboi in Siria, refugiati… App de terorism, m-am uitat la un documentar zilele trecute pe tema 9.11 si a aparut unu gen Trump care il acuza pe Clinton ca n-am facut nimic sa impiedice atentatele.. Mi-am adus aminte de o fraza foarte puternica din autobiografia lui Bill Clinton : ” am incercat sa il ucid pe Osama Bin Laden INAINTE ca omenirea sa afle cine este acest individ. Am autorizat 3 asasinate , intrebati Generalii X si Y… CAI-ul a refuzat sa confirme !” Desigur ca respectivul citise doar cartile scrise de el, exact ca Trump, care a scris mai multe carti decat a citit vreodata. El si cu Gigi Becali.

One thought on “Alb si mai putin ipocrit…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.