CNCD amendeaza Google

Catedrala Prostirii Neamului – Bucuresti – Romania @ Daniel

S-a dat ! suma de 10.000 de Ron, (adica atat cat a primit Banciu de la militianu ala mic si gras) pentru groteasca gluma de a fi lasat sa se strecoare in Google Maps denumirea de ”Catedrala Prostirii Neamului”.

Asa o sa va ramana in numele pe vecie ! Sau cel putin atat cat va exista Google. Eu cred ca si prostia asta (religia obiectelor/lucrurilor efemere) va avea un sfarsit. Exista o foarte stransa legatura intre RELIGIE si DEZVOLTARE, mai ales daca ne uitam in istorie incepand cu revolutia industriala. Vestul s-a oprit din construit biserici si troite, Estul le construieste si in ziua de azi, in detrimentul spitalelor, strazilor, canalizarilor samd… Cum spunea Dostoievski in unul din jurnalele sale : ”cu cat un popor e mai credincios, cu atat e mai inapoiat ”. El se uita la Rusia timpului sau (Rusia Tarista) in comparatie cu ce se intampla in Vest.

Una peste alta, bine ca exista un CNCD care sa ne apere de astfel de blasfemii, eventual pochii sa faca si ritualul ala cu 40 de lumanari aprinse la miezul noptii, cate una pe noapte repetand numele ”conjuratului” GOOGLE.

4 thoughts on “CNCD amendeaza Google

    1. Categoric ! Eu inca astept aia 50 de Ron de la Soros.. asa zicea Cristoiu prin emisiunea lui Gadea cand inghetam in ger la Iasi si Bucuresti.. cand spuneau ei ca se da 100 de ron daca aduci si cainele.. Cainele era la Oradea atunci, nu l-am mai deranjat…

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.