RTX 3090 Upgrade si ce teste vom face

Pentru cei care nu au rabdare sa citeasca, pot asculta aici planurile pentru urmatorul upgrade. Cred ca in cele din urma ”lupta” se va duce intre Zotac si ASUS RTX3090, in functie de disponibilitate.

Am o lista lunga de jocuri pe care le voi testa : Metro Exodus, Control, Watch Dogs 2, Detroit Become Human, Hitman2, Horizon Zero Dawn, SOTR, Mass Effect Andromeda, Battlefield V, si multe altele. The 1% va avea parte de un update, sa vedem exact cum stam in testele sintetice la capitolul Sli 2080Ti VS RTX 3090.

Overclock’ul va avea un loc special avand in vedere ca asta e motivul pentru care caut un custom card. Sunt curios DACA acest monstru de 350W va reusi ”performanta” ca in oc sa traga mai mult decat un Sli2080Ti (aproape 600W in oc).. si cam ce temperaturi vom atinge. Si daca tot am vorbit de temperaturi, aici aveti un video despre cum sa va salvati NVMe-ul mai ales daca acesta e ”prins” in slot-ul placii de baza. Am atins subiectul asta pentru ca MULTE placi de baza cu pretentii se lauda cu cel putin un slot pentru NVMe, insa mai nimeni nu vorbeste de temperatura la care acestea ajung sa functioneze (mult peste 60 de grade celsius), scurtand practic viata acestora. De la 60 la 34 de grade.. o solutie care va costa undeva la 10$.

Intr-o alta ordine de idei, pentru toti cei careanunta ca se vor napusti peste noua serie 3000 de la Nvidia si vor rupe 4k-ul, poate ar trebui sa va faceti un upgrade la monitoarele alea de 60Hz… Nu de alta, dar parca aud : ”ahh…mare branza”, judecand de pe fundul unui ceaun.

Si sa nu uit : nu, nu votez.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.